Het ruimste aanbod aan betonproducten vindt u in Grobbendonk bij Kerkstoel Beton

 

Innovatief en (be)tonnen ervaring!

Kerkstoel Beton, onderdeel van de Groep Kerkstoel, is een topbedrijf uit Grobbendonk (provincie Antwerpen) in de productie en levering van stortklaar beton, chape, stabilisé, schuimbeton, zelfverdichtend beton en metsmortel. Dankzij onze ervaring en knowhow sinds 1902 en onze professionele medewerkers leveren we elke keer opnieuw beton van topkwaliteit.

 

Al het beton van Kerkstoel Beton is BENOR-gekeurd en voldoet aan alle Belgische en Europese normen (bv. NBN EN 206-1). Zo weet u altijd zeker dat de productspecificiteit, druksterkte en duurzaamheid gewaarborgd zijn.

Een eigen betoncentrale en een ruim wagenpark

Daarnaast zetten we vol in op veiligheid bij het gebruik van ons beton. Vraag onze gedetailleerde veiligheidsbrochure aan, we sturen die gratis naar u toe.

 

Onze grote flexibiliteit als kwaliteitsleverancier danken we aan een slimme, computergestuurde coördinatie op één centraal punt. En onze eigen betoncentrale en ruime wagenpark aan betonmixers garanderen een perfect getimede levering en betonpompservice in de provincies Antwerpen, Limburg en Brabant.

 

Hebt u beton, chape, stabilisé, of mortel van topkwaliteit nodig? Bel dan naar Kerkstoel Beton op 014 50 77 62 of 014 50 00 31 en bestel meteen!

Contacteer ons

Kerkstoel Beton

Industrieweg 11
2280 Grobbendonk

Map

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review